Training autorisatiebeheer

Tijdens deze praktijktraining leert u wat autorisatiebeheer precies inhoud, het belang hiervan om grip te krijgen in een doordacht opgezet model binnen uw organisatie en hoe dit toe te passen in de SmartAIM Identity Management Suite.

Inhoud

  • Demo SmartAIM Identity Management Suite (nieuwe gebruikers, roltoekenningen, provisioning en reporting)
  • Basis rolmanagement (handmatig, automatisch, aanvraag losse autorisaties en de autorisatiematrix)
  • Oefeningen rolmanagement
  • Role-mining (onderbrengen van autorisaties in rollen)
  • Functiescheidingen en advanced audit
  • SmartAIM Context
  • SmartAIM Support (informatiebronnen en support desk procedures)

Bestemd voor

Deze training is opgezet voor autorisatiebeheerders, rolmanagers en functioneel beheerders die verantwoordelijk zijn voor de SmartAIM Authorisation Management Suite binnen hun organisatie. De training is ook zeer geschikt voor iedere IAM projectdeelnemer.

Voorkennis

Ervaring in functioneel gebruik met SmartAIM Identity Management Suite.

Aantal deelnemers

Vanwege de intensiviteit van de training wordt een maximum van 6 deelnemers gehanteerd. Op deze manier krijgt u voldoende gelegenheid om uw eigen praktijksituatie voor te leggen en is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Docent

Marco Bergman is mede oprichter van SmartAIM. Marco is een IT-specialist met diversen vaardigheden, waaronder IT Project Management,  Database Design en Identity en Access Management. Marco heeft altijd oog voor de wensen van een klant en slaat de brug tussen business en IT.  Marco heeft een Master’s Degree in het ontwerp van Information Systems van de Technische Universiteit Delft.

Informatie

Locatie:
Meidoornkade 22, Houten
Datum:
14/05/2019
Tijdstip:
09:30 - 17:00
Kosten:
€ 450,-

Aanmelden