Training functioneel beheer

Tijdens deze praktijktraining (ontwikkeld voor huidige en toekomstige functioneel beheerders) staat het functioneel begrip en uit te voeren processen om een volledige grip op het totaal te krijgen en te houden centraal. Eigenlijk is deze training onmisbaar voor elke functionele beheerder die gebruik maakt van onze modules.

Inhoud

Functioneel gebruik van SmartAIM Authorisation Management Suite:

  • Identiteitenbeheer
  • Autorisatiebeheer
  • Rapportages
  • Configureren van SmartAIM Authorisation Management Suite
  • Kennis voor begeleiding van eindgebruikers

Bestemd voor

Deze training is opgezet voor functioneel beheerders die verantwoordelijk zijn voor de SmartAIM Authorisation Management Suite binnen hun organisatie. De training is ook zeer geschikt voor key users of power users en hebben vaak de functie van ICT-helpdesk medewerker.

Voorkennis

U heeft geen specifieke voorkennis of -opleiding nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze training.

Aantal deelnemers

Vanwege de intensiviteit van de training wordt een maximum van 6 deelnemers gehanteerd. Op deze manier krijgt u voldoende gelegenheid om uw eigen praktijksituatie voor te leggen en is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Docent

Marco Bergman is mede oprichter van SmartAIM. Marco is een IT-specialist met diversen vaardigheden, waaronder IT Project Management,  Database Design en Identity en Access Management. Marco heeft altijd oog voor de wensen van een klant en slaat de brug tussen business en IT.  Marco heeft een Master’s Degree in het ontwerp van Information Systems van de Technische Universiteit Delft.

Informatie

Locatie:
Meidoornkade 22, Houten
Datum:
19/03/2019
Tijdstip:
09:30 - 17:00
Kosten:
€ 450,-

Aanmelden