Training technisch beheer

Als huidige of toekomstige technisch beheerder leert u onder meer om koppelingen, de basis van een effectieve inzet van SmartAIM Authorisation Management Suite, haarscherp te analyseren, te begrijpen, aan te passen en zelf op te bouwen zodat u zelfvoorzienend bent. Goed beschouwd is deze training een “must” voor iedere technisch beheerder die werkt of gaat werken met onze oplossingen.

Inhoud

Technische inrichting en beheer van SmartAIM Authorisation Management Suite:

  • Koppeling onderhoud
  • Inrichting van het systeem
  • Issue rapportage
  • Koppelingen (CSV, JDBC, LDAP en Work Order)

Bestemd voor

Deze training is opgezet voor technisch beheerders die verantwoordelijk zijn voor de SmartAIM Authorisation Management Suite binnen hun organisatie.

Voorkennis

  • Ervaring met functioneel SmartAIM gebruik
  • Kennis en ervaring met SQL

Aantal deelnemers

Vanwege de intensiviteit van de training wordt een maximum van 6 deelnemers gehanteerd. Op deze manier krijgt u voldoende gelegenheid om uw eigen praktijksituatie voor te leggen en is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Docent

Marco Bergman is mede oprichter van SmartAIM. Marco is een IT-specialist met diversen vaardigheden, waaronder IT Project Management,  Database Design en Identity en Access Management. Marco heeft altijd oog voor de wensen van een klant en slaat de brug tussen business en IT.  Marco heeft een Master’s Degree in het ontwerp van Information Systems van de Technische Universiteit Delft.

Informatie

Locatie:
Meidoornkade 22, Houten
Datum:
05/02/2019
Tijdstip:
09:30 - 17:00
Kosten:
€ 450,-

Aanmelden