SmartAIM: continu zelf controle over uw informatieveiligheid

Als expert op het gebied van Authorisation Management hebben wij een glasheldere visie op ons vakgebied: een volledige controle over de informatieveiligheid staat voorop. Als onderdeel van een professioneel Identity- en Access Governance-beleid moet het implementatietraject snel en eenvoudig uit te voeren zijn. Vervolgens kan uw organisatie zelf eenvoudig het onderhoud en de continue optimalisatie uitvoeren.

Bespaar tijd en kosten met SmartAIM’s unieke methodiek

Op basis van jarenlange ervaring heeft SmartAIM, gebaseerd op de in Process Management bekende definities van de SOLL- en de IST-situatie, een eigen methode ontwikkeld. IST is de bestaande situatie, de personen die nu toegang hebben, de autorisaties die nu uitgegeven zijn en de business rules die nu gedefinieerd zijn. SOLL is waar de organisatie naar toe wil of moet.

Beproefde stapsgewijze werkwijze: direct aan de slag

Uniek aan de SmartAIM Authorisation Management Suite is dat de IST-situatie vanuit diverse systemen direct kan worden ingelezen. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Active Directory, Office 365, TOPdesk en AFAS Profit. Uw organisatie hoeft niet eerst veel tijd te besteden aan het opschonen en het voortijdig optimaliseren van het beleid op het gebied van Identity & Access Management. Na implementatie kan de SOLL-situatie stap voor stap gedefinieerd en gerealiseerd worden. Bij onze werkmethodiek heeft ieder persoon de autorisaties die nodig zijn om goed te kunnen werken en is de organisatie continu audit-gereed.

Groene Hart Ziekenhuis/ Gerard van de Wagt, Teamleider ICT Servicedesk:

“Autorisaties zijn bij ons in no-time geregeld.“

Demonstratie van SmartAIM Authorisation Management Suite?

Wilt u de mogelijkheden maar vooral uw voordelen weten van de geïntegreerde SmartAIM Authorisation Management Suite? Neem dan contact met ons op voor een demonstratie. In hooguit 1,5 uur krijgt u een volledig nieuwe kijk op Identity & Access Management en maakt u kennis met onze tijd- en kostenbesparende methodiek.