SmartAIM: onderscheidend en betaalbaar

De volledig door onszelf ontwikkelde SmartAIM Authorisation Management Suite-software heeft zich vanaf het prilste begin volop in de praktijk bewezen, onder andere bij allerlei overheidsorganisaties.

Specialistische ervaring Identity & Access Governance

Het bedrijf SmartAIM Nederland B.V. ontstond begin 2012 na het samengaan van enkele kleinere organisaties met veel specialistische ervaring op gebied van Identity & Access Governance en de verkoop en ondersteuning van (autorisatie)software. Zowel bij klanten in de bancaire sector, in de gezondheidszorg, bij uiteenlopende overheidsorganisaties als bij MKB-bedrijven. Inmiddels is SmartAIM Nederland één van de grootste aanbieders van een IAM-suite in Nederland. De groei zet zich inmiddels ook door in België en op korte termijn wordt het partner- en verkoopnetwerk in heel Europa uitgerold.

Snellere implementatie en lagere kosten

SmartAIM heeft een duidelijke en onderscheidende visie op Identity & Access Management, op de ontwikkeling van software en op de ondersteuning van gebruikers. SmartAIM Authorisation Management Suite levert, afgestemd op de praktijk, elke gewenste functionaliteit. Omdat de implementatie met SmartAIM sneller en eenvoudiger is dan bij traditionele oplossingen zijn de kosten aanzienlijk lager. Ook hierdoor is de geïntegreerde SmartAIM-oplossing eveneens geschikt voor kleinere ondernemingen met weinig tijd en een relatief gering budget.

“De klant maar ook dagelijks werkplezier staan bij ons altijd op de eerste plaats!”

Demonstratie SmartAIM Authorisation Management Suite?

Wilt u de mogelijkheden maar vooral uw voordelen weten van de geïntegreerde SmartAIM Authorisation Management Suite? Neem dan contact met ons op voor een demonstratie. In hooguit 1,5 uur krijgt u een volledig nieuwe kijk op Identity & Access Management en maakt u kennis met onze tijd- en kostenbesparende methodiek.