Werken bij SmartAIM

Onze vacatures

Waarom werken bij SmartAIM een goede keuze is en welke vacatures wij momenteel voor je hebben. We komen graag in contact!

Wat doen wij?

SmartAIM heeft zich toegelegd op het volledig in eigen beheer ontwikkelen van hoogwaardige software voor een heel specifieke markt: Identity & Access Management. We zijn een snelgroeiend bedrijf en in korte tijd hebben we een uitstekende naam opgebouwd in onder andere de bancaire sector, in de gezondheidszorg en bij uiteenlopende overheidsorganisaties. Met een score van 9,1 op werknemerstevredenheid, doen wij er alles aan om de beste werkgever voor jou te zijn!

Wat vinden wij belangrijk?

Binnen SmartAIM zijn we gek op ons vakgebied Identity & Access Management en vinden we plezier in ons werk extreem belangrijk. Want alleen als je echt plezier hebt in je dagelijkse werk en jezelf en je collega’s uitdaagt, haal je het maximale uit jezelf en draag je aantoonbaar bij aan onze teamprestaties. Daardoor houden we onze klanten tevreden. Veel moeilijker willen we het niet maken. Deze gedeelde passie en ‘work hard, play hard’ mentaliteit maakt ons een hecht team. We lunchen samen en hebben regelmatig een gezellige bedrijfsborrel.

"SmartAIM werkt niet met hokjes, maar kijkt waar jij als individu energie uit haalt en wat er bij jou past"
Jeroen Mei
Technisch Consultant

Onze vacatures

Support medewerker

Als technisch supportmedewerker ben jij hét gezicht en eerste aanspreekpunt van onze organisatie. Je handelt meldingen van klanten af en zorgt ervoor dat deze goed geregistreerd worden.

Technisch consultant

Als technisch consultant speel je een essentiële rol bij het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van onze SmartAIM IAM-oplossing voor onze klanten.

Lead Developer

Als lead developer ben je samen met je team verantwoordelijk voor het onderhoud en de ontwikkeling van onze oplossing met o.a. Linux, Java, JSP, HTML, CSS, JavaScript en PostgreSQL.

Technisch specialist

Als technisch specialist ondersteun je onze consultancy en support teams bij technische vraagstukken als het configureren, implementeren en supporten van onze SmartAIM oplossing.

Staat jouw perfecte vacature er net niet tussen
 maar ben je wel enthousiast over SmartAIM?

Laten we dan eens vrijblijvend een kop koffie drinken. Als groeiend bedrijf zijn wij vrijwel continu op zoek naar nieuwe medewerkers die minstens zo veeleisend en enthousiast zijn als wij.