Onze oplossing - SmartAIM Work Order

Toegang geven tot applicaties in 10 minuten

Soms is het handig om naast de kernsystemen en de Active Directory ook andere systemen te koppelen met het bronsysteem, om de toegang tot applicaties en data eenvoudig, veilig en snel te regelen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om applicaties die relatief weinig gebruikers tellen, waardoor er geen business case is voor ‘full blown’ automatische koppelingen met technologische hoogstandjes (zoals het geval is bij SmartAIM Connect). Of het gaat om systemen die niet automatisch kunnen worden gekoppeld, bijvoorbeeld bij extern gehoste applicaties die geen Application Programming Interface (API) hebben. Dan komt Work Order om de hoek kijken.

Img_Head_diensten-WorkOrder

Waarom zou je gebruikmaken van Work Order?

Work Order wordt standaard meegeleverd bij SmartAIM Identity Manager en is een heel laagdrempelige manier van koppelen. Kort gezegd komt het erop neer dat SmartAIM, bij het toekennen van een autorisatie uit een workordersysteem eenvoudig een mailtje stuurt naar de applicatiebeheerder om een nieuw account aan te maken of een bestaand account op te heffen, omdat iemand van rol verandert of uit dienst gaat. Iemand op die manier meer of minder autorisaties geven kan natuurlijk ook.

Met behulp van Work Order lees je eenvoudig terug welke accounts toegang hebben tot de betreffende systemen en welke autorisaties gebruikers hebben. Je maakt inzichtelijk welke rechten iemand zou moeten hebben volgens zijn rol en welke rechten iemand daadwerkelijk heeft. Zo blijf je ‘in control’ over mogelijke beveiligingsrisico’s en je licentiekosten. Work Order ontzorgt organisaties en bespaart tijd en geld. De controle wordt bovendien geaccepteerd in audits.

circle_WorkOrder
demo

Vragen, nader kennismaken of een demo?

Bent u werkzaam bij een bank, ziekenhuis, grote zorginstelling of MKB-bedrijf? En wilt u een professioneel, flexibel maar ook betaalbaar Identity & Access Management-systeem? Met complete controle en waarbij u altijd volledig voldoet aan de actuele AVG/GDPR-eisen? Laten we dan kennismaken.