Klantcases

Lees hier onze klantcases en ontdek met welke toepassingen wij onze klanten ondersteunen.

De Alliantie: SmartAIM tilt Identity & Access Management naar hoger niveau

Woningcorporatie De Alliantie bevindt zich midden in een digitale transformatie, waarbij de focus ligt op data gedreven werken en digitalisering. Afgeleide doelstelling is dat het Identity & Access Management (IAM) voor iedere medewerker – intern en extern – goed geregeld moet zijn. Zo krijgt iedereen toegang tot de juiste systemen en data, op basis van zijn of haar functie.

Koning Willem 1 college: SmartAIM staat in het hart van ons informatielandschap

Het Koning Willem 1 college, met bijna 20.000 studenten, 2000 medewerkers, 14 afdelingen en locaties verspreid over de gehele regio Noordoost Brabant, is een beroepsopleider van formaat, die graag voorop loopt. Ook in Identity & Access Management.

Rivas Zorggroep en Identity & Access Management

Rivas Zorggroep biedt diverse zorgdiensten en focust op strategische ontwikkeling richting 2030. Ze staan voor uitdagingen als personeelstekorten, stijgende kosten, efficiënte bedrijfsvoering en digitalisering van zorg.

TU/e

De TU/e werd in 1956 opgericht als de Technische Hogeschool Eindhoven. Deze onderzoeksuniversiteit richt zich op takken van de wetenschap die bijdragen aan Nederland als kenniseconomie

Pieter van Foreest

Zorginstellingen hebben jaarlijks te maken met de EDP audit van de accountant. SmartAIM weet als geen ander wat dit betekent en daarom schakelde Pieter van Foreest dit specialistische softwarebedrijf in.

Koninklijke Visio

Koninklijke Visio, het expertisecentrum voor zorg, onderwijs en dienstverlening, heeft als expertise-organisatie de missie om meedoen mogelijk te maken voor mensen met een
visuele beperking.

Van Neynsel

Van Neynsel is een moderne ouderenzorgorganisatie in Brabant. De organisatie levert zorg en welzijn op basis van specifieke en individuele behoeften. Beveiliging van zorgdossiers is daarbij van belang.

Groene Hart Ziekenhuis

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda is een modern, flexibel, slagvaardig en ondernemend algemeen ziekenhuis. Een ziekenhuis van en voor inwoners uit Midden-Holland.

Koninklijke Visio

Koninklijke Visio, het expertisecentrum voor zorg, onderwijs en dienstverlening, heeft als expertise-organisatie de missie om meedoen mogelijk te maken voor mensen met een
visuele beperking.